Συνέντευξη Ιράκλι Μαϊσουράτζε (βίντεο)

Συνέντευξη Ιράκλι Μαϊσουράτζε (βίντεο)

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα μας, anorthosisfc.com.cy, παραχώρησε το φετινό μεταγραφικό μας απόκτημα, ο Γεωργιανός αμυντικός μέσος Ιράκλι Μαϊσουράτζε.

Ιράκλι, καλωσόρισες στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Είσαι εδώ μερικές βδομάδες τώρα, ποιές οι εντυπώσεις σου από την χώρα και την ομάδα.

Μου αρέσει η Κύπρος, μου αρέσει η Ανόρθωσις, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στην Κύπρο, ένα μεγάλο όνομα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ, αποτελεί ένα βήμα προς τα μπρος για μένα.

Πού αγωνιζόσουν πριν έρθεις στην Ανόρθωση;

Έπαιζα στη Μάλτα, στη Βαλέτα και απ΄εκεί ήρθα εδώ. Προηγουμένως ήμουν στη Γεωργία, αγωνίστηκα στην Ντίλα Γκόρι και τη Ρουστάβι Μεταλούργκι.

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη φετινή χρονιά;

Θέλω να πετύχω πολλά με αυτή την ομάδα. Είμαστε πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, με καινούριο προπονητή και εύχομαι και ελπίζω μόνο το καλύτερο γι’ αυτή την ομάδα.

Ονειρεύεσαι να πας σε κάποια μεγαλύτερη διοργάνωση σε κάποια φάση, να παίξεις ποδόσφαιρο σε κάποια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα;

Δεν είμαι ονειροπόλος. Προσπαθώ να κάνω αυτό που είναι η δουλειά μου και όχι όνειρα.

Θέλεις να μας πεις και κάτι για τον εαυτό σου;

Προέρχομαι από μια πολύ μικρή οικογένεια. Έχω μόνο τη μητέρα μου, δεν έχω άλλη οικογένεια, ωστόσο έχω πολλούς φίλους και ανθρώπους που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για μένα και θέλουν το καλύτερο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό.

Και στην Κύπρο; Έχεις φίλους από την ομάδα;

Ναι, βέβαια! Μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα, έχει και πολύ ποιοτικούς παίχτες και το απολαμβάνω, ενώ έχω και Γεωργιανό συμπαίχτη.

Θέλεις να καθιερωθείς και στην Εθνική Γεωργίας;

Ναι, παίζω ορισμένες φορές αλλά φυσικά θέλω να αγωνίζομαι κάθε φορά. Είναι η χώρα μου, την αγαπώ και για μένα είναι ένας στόχος.

Τέλος, Ιράκλι, θα ήθελες να στείλεις κι ένα μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου;

Θέλω να τους πω ότι αυτή η ομάδα πιστεύω είναι μια ομάδα που στηρίζεται στον κόσμο της, στους φιλάθλους της Αμμοχώστου και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε.

Σχετικά Νέα