Εκτός έδρας ισοπαλία με Καρμιώτισσα (στιγμιότυπα)

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ομάδα μας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, με τον Σάσι να σκοράρει για τους γηπεδούχους και τον Μίχα να ισοφαρίζει στο 67ο λεπτό.

Εικόνα αγώνα:

Με μπόλικη διάθεση για να ανοίξει το σκορ μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, παίρνοντας από νωρίς τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 18ο λεπτό έπειτα από ευθύβολο σουτ του Χουσμπάουερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ στο 23ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με σουτ που έκανε και σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου, έπρεπε να κερδίσει πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε.

Η πίεση παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το τέλος του α’ μέρους, χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας σε μια από τις δικές της ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Η αντίδραση της ομάδας μας ήταν σχετικά άμεση, με τον Μίχα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να ισοφαρίζει στο 67ο λεπτό σε 1-1.

Η πίεση στην συνέχεια και μετά την αποβολή του Χατζηβασίλη έγινε ασφυκτική, με τον Μανιά να χάνει μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα για να πετύχει το 2-1, με το σουτ του να περνάει εκατοστά δίπλα από την εστία του Κυριακίδη, με το σκορ τελικά να παραμένει όπως διαμορφώθηκε από το 67ο λεπτό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Τζουρ, Γκαλίτσιος, Σελίν, Κ.Αρτυματάς, Κορέια, Βργκοτς, Μίχα, Καλτσάς (Μανιάς 75′), Χούσμπαουερ (Νταουσβίλι 69′), Ελουντού (Χριστοφή 85′), Κβιλιτάια

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μιχά:

Για το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά απογοητευμένος για το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Αν είναι δίκαιο: «Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά δεν το κάναμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο».

Κ. Αρτυματάς:

«Κάναμε καλό αγώνα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε πρώτοι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε ψηλά για να βάλουμε το γκολ της νίκης αλλά δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τιμούρ Κετσπάγια:

«Δεν θα έλεγα ότι δεν πήγαμε καλά. Με την απόδοση που είχαμε αξίζαμε την νίκη, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι για το κύπελλο. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να συμμετέχουμε στο κύπελλο».

Σχετικά Νέα