Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα (στιγμιότυπα)

Με τέρμα του Κβιλιτάια στο 23ο λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκριασβίλι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ομάδα μας επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Ολυμπιακού.

Εικόνα αγώνα:

Με μπόλικη διάθεση και όρεξη μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, φτιάχνοντας από τα πρώτα λεπτά ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η υπεροχή καρποφόρησε στο 23ο λεπτό, όταν ο Χριστοφή έδωσε παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή, με τον Κβιλιτάια να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Νεοφύτου, έπειτα από κοντινό πλασέ του Χουσμπάουερ, και με άνεση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι και το τέλος του α’ μέρους χάθηκαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να αυξηθεί ο δείκτης του σκορ, χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε κάπως την απόδοση του και είχε τις δικές του καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο περισσότερο ρίσκαρε και έψαχνε την ισοφάριση η αντίπαλος ομάδα, την ίδια στιγμή που η δική μας ομάδα έψαχνε το τέρμα που θα «σκότωνε» το παιχνίδι. Εν τέλει, ο Κβιλιτάια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νεοφύτου στον ίδιο, με τον Οκριασβίλι να αναλαμβάνει την εκτέλεση, «σφραγίζοντας» το τελικό 2-0.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (Γκαλίτσιος 43′ ), Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Κορέια, Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ, Μίχα (Κ.Αρτυματάς 71′), Οκριασβίλι, Χριστοφή (Ελουντού 58′), Κβιλιτάια

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Οκριασβίλι:«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα ακόμα ένα γκολ. Είναι από πέναλτι αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο να σκοράρεις πέναλτι. Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Πήραμε ψυχολογία. Δεν είναι εύκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου».

 

 

Σχετικά Νέα