Σημαντική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0 (στιγμιότυπα)

Με τέρματα των Βργκοτς και Κβιλιτάια, η ομάδα μας επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη της νίκη.

Εικόνα αγώνα:

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, με τον Βργκοτς να εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο του Νούχιου και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ.

Μέχρι τη συμπλήρωση του 20λεπτου, η ομάδα μας ήταν καλύτερη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καλές προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, το ΑΠΟΕΛ ανέβασε ρυθμούς και έψαξε την ισοφάριση, έχοντας τις δικές του καλές στιγμές, με κορυφαία την κεφαλιά του Νούχιου, η οποία ανάγκασε τον Λόρια να προβεί σε μια εντυπωσιακή επέμβαση.

Στην μεγάλη αυτή ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ απάντησε ο Οκριασβίλι, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0.

Ακόμα πιο αποφασιστικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, με τον Κβιλιτάια στο 67ο λεπτό αρχικά να κατεβάζει πολύ ωραία, να κρατά την μπάλα όσο πρέπει και με δυνατό σουτ στη γωνία να σκοράρει για το 2-0.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάρει μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Κορέια (Σελίν 49′), Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ (Κ. Αρτυματάς 58′), Μίχα (Μαργκάσα 69′), Οκριασβίλι, Καλτσάς, Κβιλιτάια

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Τιμούρ Κετσπάγια:

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και βλέπουμε την συνέχεια που είναι δύσκολη».

Για την βελτίωση που υπάρχει:

«Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Πετύχαμε το ζητούμενο».

Κβιλιτάια:

«Ήταν ένα ντέρμπι, ήταν πολύ σημαντική η νίκη και το ότι σκόραρα. Ήταν παιχνίδι έξι βαθμών, ξέρουμε θα τους παίξουμε τέσσερις φορές φέτος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για μένα. Eίναι σημαντικό ότι παίζω και σκοράρω».

Σχετικά Νέα