Κύπελλο: Πρόκριση στην επόμενη φάση με γκολάρα Χριστοφή (στιγμιότυπα)

Ένα τέρμα του Δημήτρη Χριστοφή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ήταν αρκετό για να μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με τον Κύπριο διεθνή να εκμεταλλεύεται την όμορφη μπαλιά του Νταουσβίλι και με εξίσου ωραίο κατέβασμα, να μπαίνει στην περιοχή και με ψυχραιμία να σημειώνει το 1-0.

Στο β’ μέρος η Πάφος FC έψαξε να βρει το δρόμο της ισοφάρισης, ωστόσο η προσήλωση και η πειθαρχία των ποδοσφαιριστών μας, δεν τους άφησε να δημιουργήσουν οτιδήποτε επικίνδυνο μπροστά από την εστία του Λόρια, πλην μιας κεφαλιάς.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας προκρίθηκε στην επόμενη φάση και αναμένει πλέον αντίπαλο.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας:

Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίντεφελντ, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Μανιάς (Κβιλιτάια 77΄), Μίχα (Κ.Αρτυματάς 62΄), Βργκοτς, Χουσμπάουερ, Χριστοφή (Ελουντού 68΄), Σελίν

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: 

 

Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Τιμούρ Κετσπάγια:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι σε 10 μέρες παίξαμε 4 παιχνίδια. Σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό. Πήγαμε πάρα πολύ καλά και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα ακόμα ντέρμπι.  Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες».

Χριστοφή:

«Πήραμε το ζητούμενο, δεν έχει σημασία αν έβαλα εγώ το γκολ. Σημασία έχει που κέρδισε η ομάδα. Ήταν δύσκολες σήμερα οι καιρικές συνθήκες. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Κάθε ματς είναι τελικός για μας».

Για το ματς με ΑΕΚ: «Σημαντικό το επόμενο παιχνίδι, καθώς είχαμε απώλειες στο τελευταίο ματς. Στόχος κάθε παιχνίδι η νίκη, στόχος τα τρόπαια. Ζητούμενο οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί».

Για την απόδοσή του: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να πω για τον εαυτό μου. Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή, όποτε μου ζητηθεί δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.Πιστεύω έχω ακόμα πολλά να δώσω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Σχετικά Νέα