Τρίποντο κορυφής με βολίδα Κ. Αρτυματά! (στιγμιότυπα)

Τρίποντο κορυφής με βολίδα Κ. Αρτυματά! (στιγμιότυπα)

Με εκπληκτικό τέρμα του Κωστάκη Αρτυματά, η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και «σκαρφάλωσε» στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

 

Με αποφασιστικότητα και πάθος για το τρίποντο ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας, κυριαρχώντας πλήρως το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 2΄λεπτό, ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης, Κωστάκης Αρτυματάς, χάνει τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, μιας και η κεφαλιά που επιχείρησε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ

Λίγα λεπτά αργότερα δεν λάθεψε και με βολίδα εκτός περιοχής έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας. Ένα γκολ το οποίο ήταν και το πρώτο του με την φανέλα της Μεγάλης Κυρίας.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας κι άλλες προϋποθέσεις για να διευρύνει το προβάδισμα της, χάνοντας μάλιστα και σπουδαία ευκαιρία στο 14’  λεπτό με τον Δημήτρη Χριστοφή.

Στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε το παιχνίδι κέντρου, χωρίς να καταγράφονται σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ από καμία ομάδα και το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα μας, μόνη, πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας:

Λόρια, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Σίλντελφελντ, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Μανιάς (Καλτσάς 75΄), Μίχα (Ελουντού 60΄), Βργκοτς, Σελίν, Χριστοφή (Μαργκάσα 52΄).

Δηλώσεις Τ. Κετσπάγια και Κ. Αρτυματά:

Τιμούρ:

«Θέλω να μιλήσω για τους παίκτες μου. Είμαι περήφανος, παίξαμε 5 παιχνίδια σε 15 μέρες. Είμαστε στην κορυφή και προκριθήκαμε στους “8” του κυπέλλου».

Για τον Αρτυματά:  «Χαίρομαι για το γκολ του Αρτυματά. Ελπίζω να βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια».

Κωστάκης:

«Ένα παιχνίδι ντέρμπι. Οι δύο ομάδες αυτές αγωνίζονται πάντα για τη νίκη. Δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε και σκοράραμε πρώτοι. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την ΑΕΚ μακριά από την εστία μας και πήραμε τη νίκη».

Για το πρώτο του τέρμα:  «Άμα μπορούσα να βγάλω την μάσκα, θα βλέπατε το χαμόγελο μου».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

 

Επόμενο παιχνίδι:

11η αγωνιστική, ΑΕΛ – Ανόρθωσις Αμμοχώστου την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, στις 18:00, στο Τσίρειο Στάδιο.

Find us on Facebook

Follow us on Instagram

 

Σχετικά Νέα