ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ VS ΕΝΠ

vs

Ανακεφαλαίωση

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην αγωνιστική περίοδο 2022-23 η Ανόρθωσις, με το γκολ του Μάριου Αντωνιάδη να κρίνει την αναμέτρηση με την ΕΝΠ.

Με το τρίποντο αυτό τερματίσαμε στην πρώτη θέση του γκρουπ με 63 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Νέα Σαλαμίνα. Με αυτό το αποτέλεσμα ολοκληρώσαμε μια ικανοποιητική παρουσία στο Β’ γύρο της Β’ φάσης με έξι νίκες σε εφτά αγώνες και απολογισμό γκολ 17-5.

Για το Μάριο ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας που σκοράρει, με το ασυνήθιστο να είναι πως αυτά ήταν και τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας. Την ασσίστ έδωσε ο Έλντερ Φερέιρα που έκλεισε τη Β’ φάση με τρία γκολ και τρεις ασσίστ.

Δηλώσεις:

Βέσκο Μιχαήλοβιτς: «Δύσκολες στιγμές για την ομάδα της Ένωσης μετά την προσπάθεια που έκαναν, πιστεύω πως αν υπάρχει δίκιο στο ποδόσφαιρο, είναι ομάδα που έπρεπε να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Πιστεύω ότι θα βρουν τα πόδια τους και σε ένα χρόνο από σήμερα θα είναι ξανά εδώ.

Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά, παίξαμε με στόχο τη νίκη και το κάναμε, μπορούσαμε να το τελειώσουμε και πιο νωρίς. Επειδή είναι η τελευταία μου μέρα σαν προπονητής της Ανόρθωσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρήστο Πουλλαΐδη. Δημόσια τον καλώ να μείνει κοντά στην Ανόρθωση γιατί τον χρειαζόμαστε και με δική του βοήθεια μπορούμε να πάμε πολύ πιο καλά του χρόνου. Ευχαριστώ και τον κ. Σάντη για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστώ και σε έναν άνθρωπο που δε φαίνεται πολύ, τον Μαρίνο Μήτρου, είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και ξέρω πόσο αγαπά την ομάδα. Ευχαριστώ τους μασέρ, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς. Ευχαριστώ τον τιμ μάνατζερ για την άψογη συνεργασία μας, ό,τι ζήτησα το είχα. Στο σταφ της ομάδας γιατί η κατάσταση δεν ήταν καλή όταν ήρθα, όμως ήταν δίπλα μου.

Παρακαλώ τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να μείνει δίπλα στην ομάδα, δεν χρειάζονται φωνές και παρατράγουδα, μόνο ηρεμία, να είναι κοντά και να βοηθήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, γεμίζοντας το γήπεδο.

Τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που ακόμα και σήμερα τονίζω ότι είναι πολύ καλοί, ακόμα κι αν κάποιοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τους μειώσουν. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου.»

Video

Details

Date Time League Season
29/05/2023 19:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022-23

Ground

Αντώνης Παπαδόπουλος
Παπανικολή, Λάρνακα, Κύπρος

Results

Club1st Half2nd HalfGoals
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ010
ΕΝΠ000

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

3Μάριος Αντωνιάδης Αμυντικοί 52'
4Κωστάκης Αρτυματάς Μέσος 9'
7Anderson Correia Αμυντικοί
13Helder Ferreira 56 Επιθετικοί
56Σωτήρης Αργυρού 13 Επιθετικοί
15Miguel Guerrero 90 Επιθετικοί
90Samuel Mráz 15 Επιθετικοί
21Antonin Cortes 53 Επιθετικοί
53Δημητριανός Τζουλίου 21 Επιθετικοί
22Μηνάς Αντωνίου Αμυντικοί
25Erik Sabo Μέσος
44Παύλος Κορρέα Αμυντικοί
77Δημήτρης Χριστοφή 29 Επιθετικοί
29Casimir Ninga 77 Επιθετικοί
91Γιώργος Παπαδόπουλος Τερματοφύλακες
Goals
1
0
Τελικές Προσπάθειες
7
8
Clean Sheet
0
0
Assists
1
0
Στο Στόχο
6
5
Αποκρούσεις
5
5
Corner
1
7
Offside
0
0
Foul
14
9
Yellow Cards
1
4
Red Cards
0
0
Possesion %
50
50

Ιστορικό αγώνα

4. Κωστάκης Αρτυματάς 9' 
3. Μάριος Αντωνιάδης 52' 
Δημήτρης Χριστοφή
Casimir Ninga
64' 
Antonin Cortes
Δημητριανός Τζουλίου
73' 
Helder Ferreira
Σωτήρης Αργυρού
87' 
Miguel Guerrero
Samuel Mráz
87'