Σαββατοκύριακο τιμών στον «Α. Παπαδόπουλο»

Σαββατοκύριακο τιμών στον «Α. Παπαδόπουλο»

Με τη μεγάλη εκδήλωση το πρωί της Κυριακής (12/11, 11:30), ολοκληρώνεται το διήμερο τιμής από την Ανόρθωση Αμμοχώστου και την Ένωση Φίλων ΑΕΚ στη μνήμη του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Το πρωί της Παρασκευής (10/11) έφτασαν στην Κύπρο τα μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ και ήταν φιλοξενούμενοι της ομάδας μας στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Το απόγευμα του Σαββάτου, τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του Αντώνη Παπαδόπουλου και η οικογένεια υποδέχθηκε στο σπίτι του στη Λευκωσία τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης κ. Ανδρέα Σάντη και τα μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την εκδήλωση της Κυριακής στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στην ανατολική πλευρά του «Α. Παπαδόπουλος» με την Οικογένεια να παρίσταται σύσσωμη. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν πέραν του Αντώνη Παπαδόπουλου και ο Δημήτρης Ζάγκυλος, που ως ποδοσφαιριστής τίμησε και τους δυο συλλόγους της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ.

Σημειώνεται πως η ΑΕΚ χαιρετίζει την εκδήλωση τιμώντας τη δράση και την προσφορά του Αντώνη Παπαδόπουλου, με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη να αποστέλνει χαιρετισμό που θα αναγνωσθεί ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μάκης Αγγελόπουλος.

Φώτο: Ο Αντώνης Παπαδόπουλος σημαιοφόρος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών στην παρέλαση της 25ης Μαρτιου 1953. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και τη δράση του Αντώνη Παπαδόπουλου θα προβληθεί στην εκδήλωση.

Σχετικά Νέα