Η Ανόρθωσις και η ΑΕΚ τίμησαν τον Αντώνη Παπαδόπουλο (pics)

Η Ανόρθωσις και η ΑΕΚ τίμησαν τον Αντώνη Παπαδόπουλο (pics)

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», η Ανόρθωσις Αμμοχώστου και η Ένωση Φίλων ΑΕΚ τίμησαν σε κλίμα συγκίνησης τον Αντώνη Παπαδόπουλο και το Δημήτρη Ζάγκυλο.

Δυο ισχυρές προσωπικότητες που τίμησαν με την προσφορά τους και τους δυο Συλλόγους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του αείμνηστου Αντώνη Παπαδόλου με τη Σύζυγο του Λόλα να παραλαμβάνει τις πλακέτες μεταθανάτιας τιμής από τον κ.κ. Ανδρέα Σάντη και Κυριάκο Χήνα.

Εκ μέρους της Οικογένειας του Δημήτρη Ζάγκυλου, παρέλαβε τις τιμητικές βραβεύσεις ο γιος του Γιώργος.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν τόσο ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Ανδρέας Σάντης ενώ εκ μέρους της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Νίκος Δευτεραίος. Χαιρετισμό απέστειλαν πλήθος εξεχουσών προσωπικοτήτων από Κύπρο και Ελλάδα, οι οποίοι και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Πρόεδρος ΚΟΑ, που ανέπτυξε τη δράση του Αντώνη Παπαδόπουλου και την πολυποίκιλη προσφορά του στα κοινά, ανάμεσά τους και η παρουσία του Δ.Σ. ΚΟΑ, ανώτατης αθλητικής αρχής της Κύπρου. Από πλευράς του ο κ. Δημήτρης Παπαδάκης αναφέρθηκε στο ρόλο του αθλητισμού και των προσφυγικών σωματείων στη διατήρηση της μνήμης των αλύτρωτων πατρίδων του Ελληνισμού.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση (περισσότερες στη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook).

Σχετικά Νέα