Φινάλε στην Κυπερούντα με φιλική νίκη

Φινάλε στην Κυπερούντα με φιλική νίκη

Με μια φιλική νίκη με 4-0 επί της Δόξας, ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου που έγινε στην Κυπερούντα. Μέσα από τρεις βδομάδες διπλών προπονήσεων και φιλικών, ο κ. Γκαγιέγο και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές σε πολύ καλές συνθήκες. Ευχαριστούμε την εταιρεία Champsports και τον κ. Άνθιμο Πολυδώρου για την άψογη φιλοξενία της προετοιμασίας.

Στα του αγώνα, η ομάδα μας κυριάρχησε σε ολόκληρο το παιχνίδι και πέραν των γκολ που σημείωσε είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η αρχή έγινε με τον Γκερέρο να τελειώνει μια μπαλιά του Κορέϊα στο 4’ για το 1-0. Στο 9’ ο Γκερέρο από σκόρερ έγινε δημιουργός για το τελείωμα του Καστέλ και το 2-0. Γκολ που είναι το πρώτο του Σέρχιο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Στο 31’ ο Παρούτης κέρδισε πέναλτι και ο Γκερέρο ανέλαβε την εκτέλεση με τον Σισκόφσκι να αποκρούει. Το τρίτο γκολ ήρθε από εξαιρετικό τελείωμα του νεαρού Γιώργου Ιωάννου στο 39’ ενώ αμέσως μετά χάθηκε και μεγάλη ευκαιρία με τον Καστέλ για ένα τέταρτο γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στην επανάληψη μετά από σέντρα του Αντωνίου και κεφαλιά του Γουαρίς στο 73’.

Ο αγώνας έκλεισε με μια εξαιρετική απόκρουση του Ιβάν Αρμπολέδα σε σουτ του Σαντίκ στο 81’.

Η σύνθεση της Ανόρθωσης: Μιχαήλ, Γουακέ, Κορέια, Κορρέα, Μαρμούκ. Ιωάννου Μ., Χαραλάμπους, Ιωάννου Γ., Παρούτης, Γκερέρο, Καστέλ (Αρμπολέδα, Αντωνίου, Γκαρθία, Κάργας, Κωνσταντίνου, Τεχέρα, Μάρκου, Φερέιρα, Τζουλίου, Γουαρίς)

Σχετικά Νέα