Άνετο πέρασμα από Σωτήρα

Άνετο πέρασμα από Σωτήρα

Με το ευρύ 6-0 επικράτησε του Π.Ο. Αχυρώνας-Ονήσιλλος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σωτήρα η ομάδα μας, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κ. Γκαγιέγο έκανε διαχείριση του ρόστερ του σε σχέση και με το προηγούμενο φιλικό απέναντι στη Δόξα, καθώς επέλεξε να δώσει περισσότερο χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν βασικοί την Παρασκευή(28/7).

Ο Σέρχιο Καστέλ ήταν ο πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα καθώς μέχρι το 9’ είχε ήδη σκοράρει δυο φορές. Πρώτα στο 3’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γκαρθία και στο 9’ από κλέψιμο του Κωνσταντίνου και κάθετη του Γκερέρο.

Τα γκολ συνεχίστηκαν στο 39’ με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Φερέιρα, ενώ στο 45’ ο Μαρμούκ με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 4-0 του ημιχρόνου.

Παρά τις αρκετές αλλαγές που έγιναν, η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη και στην επανάληψη και σκόραρε άλλες δυο φορές με πέναλτι του Ιωάννου στο 64’ και πλασέ του Παρούτη στο 79’.

Η σύνθεση της Ανόρθωσης: Κεραυνός, Γουακέ, Γκαρθία, Μαρμούκ, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Τεχέρα, Ιωάννου Γ. , Φερέιρα, Γκερέρο, Καστέλ (Μιχαήλ, Αντωνίου, Κορέια, Κάργας, Ιωάννου Μ., Παρούτης, Τιουνέ, Γουαρίς, Τζουλίου, Χαραλάμπους)

Σχετικά Νέα