Προπώληση εισιτηρίων Καρμιώτισσα-Ανόρθωσις

Προπώληση εισιτηρίων Καρμιώτισσα-Ανόρθωσις

H Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα στο Στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (9/9, 20:00) στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η διάθεση θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά, μέσω του www.anotickets.com , και στην μπουτίκ της ομάδας στη Λάρνακα στις 11:00 της Τρίτης (6/9). Στις 17:00 ξεκινά η διάθεση και στην μπουτίκ της ομάδας στη Λεμεσό. Στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας θα είναι το νότιο πέταλο του σταδίου.

Προτεραιότητα βάσει βαθμών «Blue & White card»

Προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου θα έχουν οι κάτοχοι καρτών «Blue & White card» που έχουν τουλάχιστον 284 βαθμούς στο σύστημα πριμοδότησης. Ενημέρωση για τους βαθμούς που διαθέτετε μπορείτε να βρείτε στο www.anotickets.com και την επιλογή βαθμοί. Υπενθυμίζεται πως ο κάτοχος κάρτας διαρκείας 2002-23  είναι ταυτόχρονα και κάτοχος «Blue & White card». Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την «Blue & White card»: https://bit.ly/3KPDCFt και στο τηλέφωνο 77778077.

Από τις 09:00 της Πέμπτης (8/9) η προπώληση θα είναι ελεύθερη.

Οι τιμές ορίστηκαν από το γηπεδούχο σωματείο σε €15 κανονικό, €10 μαθητικό και €1 παιδικό εισιτήριο. Με την αγορά εισιτηρίου, ο κάτοχος «Blue & White card» θα πιστώνεται 35 βαθμούς.

Η προπώληση θα σταματήσει στις 13:00 της Παρασκευής.

Σχετικά Νέα