Προπώληση εισιτηρίων με Ολυμπιακό

Προπώληση εισιτηρίων με Ολυμπιακό

H Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (27/8, 19:00) στα πλαίσια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η διάθεση θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά, μέσω του www.anotickets.com , και στην μπουτίκ της ομάδας στη Λάρνακα στις 12:30 της Τετάρτης(24/8). Στις 17:00 ξεκινά η διάθεση και στην μπουτίκ της ομάδας στη Λεμεσό.

Μετά από συνεννόηση με την ομάδα του Ολυμπιακού, στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας θα είναι η ανατολική κερκίδα. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την προθυμία που επέδειξε στις σχετικές συζητήσεις ώστε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας να έχει τη καλύτερη δυνατή θέαση του αγώνα.

Οι τιμές ορίστηκαν από το γηπεδούχο σωματείο σε €20 κανονικό, €10 μαθητικό και €1 παιδικό εισιτήριο.

Η προπώληση θα σταματήσει στις 13:00 του Σαββάτου και αν απομείνουν εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια από τις 17:30. Την ίδια ώρα ανοίγουν και οι είσοδοι του Σταδίου. Προτρέπουμε τους φιλάθλους όπως προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Θα ακολουθήσει αστυνομική ανακοίνωση για τα μέτρα ασφάλειας και τους χώρους στάθμευσης για τους οπαδούς μας.

Η ομάδα μας επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και χρειάζεται τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών της, που διαχρονικά αποτελούν τη μεγαλύτερη δύναμή της. Η ώρα να αντιληφθούν όλοι το μεγαλείο του Ανορθωσιάτη έφτασε. Για μια #ΟλαΜπλε σεζόν!

Σχετικά Νέα