Ενημέρωση για τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για αγώνα με Ομόνοια

Ενημέρωση για τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για αγώνα με Ομόνοια

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ομόνοια (4/5, 19:00) στο ΓΣΠ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου. Μετά από συμφωνία με την Ομόνοια, μας παραχωρήθηκε επιπλέον αριθμός εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας που θα διατεθούν ως εξής:

Φάση 1: Οι κάτοχοι θεωρείων πολυτελείας μπορούν μέχρι το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής (1/5) να αποστείλουν email στο [email protected] και να κρατήσουν τις θέσεις τους. Δικαίωμα για τρία εισιτήρια ανά θεωρείο. Για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων θα υπάρξει επικοινωνία από την εταιρεία.

Φάση 2: Από το μεσημέρι της Κυριακής (1/5) θα ξεκινήσει η προπώληση ηλεκτρονικά, μέσω του www.anotickets.com , για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2021-22 οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (3/5).

Φάση 3: Αν απομείνουν εισιτήρια, από το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) θα υπάρξει ελεύθερη προπώληση.

Απαραίτητη για αγορά εισιτηρίου η κάρτα φιλάθλου. Οι τιμές ορίστηκαν σε €15 κανονικά, €10 μαθητικά και €1 παιδικά εισιτήρια.

Προϋποθέσεις για είσοδο στα γήπεδα που ισχύουν από 21/2/2022:

(α) Με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19, ή

(β) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή

εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(γ) με επίδειξη, για πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) για την ασθένεια του COVID-19 ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(δ) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών:

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σχετικά Νέα