Ανόρθωση-Απόλλων: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωση-Απόλλων: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Συνέχεια υποχρεώσεων με πρωτάθλημα για την ομάδα μας, με τον Απόλλωνα να είναι αντίπαλός μας στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής. Παιχνίδι που θα γίνει στο «Α. Παπαδόπουλος» και μέσα από αριθμούς και στατιστικά θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Εκτός φόρμας

Αν και είναι δυο από τις ομάδες που διεκδικούν τις ψηλές θέσεις του πίνακα, εν τούτοις το τελευταίο διάστημα έχουν αδυναμία να φτάσουν στη νίκη ειδικά ο Απόλλωνας. Συγκεκριμένα εδώ και οκτώ αγώνες η ομάδα της Λεμεσού αγνοεί τη νίκη, δυο εξ αυτών απέναντι στην ομάδα μας. Στο ίδιο διάστημα, η Ανόρθωση πέτυχε δυο νίκες.

Ο κίνδυνος για την κορυφή

Εδώ και μήνες, η ομάδα της Λεμεσού είναι στην πρώτη θέση και αυτή είναι η πρώτη φορά που κινδυνεύει με το τέλος της αγωνιστικής να πέσει από εκεί. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ και μη νίκης του Απόλλωνα. Η δική μας ομάδα με το πέρας της αγωνιστικής μπορεί να βρεθεί από τρίτη μέχρι και έκτη.

Επιστροφή στα γκολ

Πέραν από τις ήττες που δέχθηκαν οι δυο ομάδες, απέτυχαν και να σκοράρουν στα τελευταία παιχνίδια τους στοιχείο που δεν τις χαρακτηρίζει φέτος. Ο Απόλλωνας απέτυχε μόλις για δεύτερη φορά φέτος να σκοράρει σε αγώνα στο Τσίρειο ενώ η Ανόρθωση για δεύτερη φορά γενικά.

Σερί ισοπαλιών

Μια έφεση στα ισόπαλα αποτελέσματα έχουν οι δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με το ενδεχόμενο επανάληψης να μη βολεύει καμιά τους. Από το Γενάρη του 2021 καταγράφηκαν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες ενώ η ομάδα μας έχει να κερδίσει από το 2019 ή για οκτώ αγώνες. Τελευταία νίκη με 3-1 στο «Α. Παπαδόπουλος». Πάντως για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, εντός έδρας έχουμε χάσει μόλις μια φορά από τον Απόλλωνα, πίσω στο 2018. Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες τα άλλα αποτελέσματα.

Συμμετοχές

Ο Ίσραελ Κολ είναι ο παίκτης του Απόλλωνα με τις περισσότερες συμμετοχές αφού ο κ. Τσόρνιγκερ τον είχε βασικό σε 27 από τα 28 μέχρι τώρα παιχνίδια. Ρομπέρζ (26) και Χαμάς (25) ακολουθούν. Για την Ανόρθωση το σερί του Άντερσον Κορέϊα καλά κρατεί με 28 στα 28 παιχνίδια στην ενδεκάδα. Λόρια (27) και Αρτυματάς, Ουάρντα (25) ακολουθούν.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Sacchi Juan Luca

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

VAR: Abisso Rosario

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Σχετικά Νέα