Προπώληση εισιτηρίων ΑΕΚ-Ανόρθωσις

Προπώληση εισιτηρίων ΑΕΚ-Ανόρθωσις

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «ΑΕΚ Αρένα» (18/4, 19:00), στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η διάθεση θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά με την εξής διαδικασία.

Οι κάτοχοι θεωρείων πολυτελείας του «Α. Παπαδόπουλος» που επιθυμούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο μπορούν να το πράξουν με αποστολή email στη διεύθυνση [email protected]  . Το δικαίωμα αφορά τρία εισιτήρια ανά θεωρείο και τα αιτήματα πρέπει να αποσταλούν αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί της Πέμπτης(14/4).

Οι κάτοχοι διαρκείας 2021-22, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω του www.anotickets.com από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4). Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια, θα ελευθερωθεί η προπώληση στις 11:00 της Παρασκευής (15/4).

Οι τιμές ορίστηκαν από το γηπεδούχο σωματείο στα €15 κανονικά, €10 μαθητικά και €1 παιδικά εισιτήρια. Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Προϋποθέσεις για είσοδο στα γήπεδα που ισχύουν από 21/2/2022:

(α) Με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19, ή

(β) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή

εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(γ) με επίδειξη, για πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) για την ασθένεια του COVID-19 ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(δ) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών:

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σχετικά Νέα