Όλοι μαζί για τους τελικούς που απέμειναν

Κοινή Ανακοίνωση Εταιρείας και Συλλόγου Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Με αφορμή πληθώρα δημοσιευμάτων στον τύπο σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφεροντος από επενδυτή, η Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ και o Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμούν να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας μας για τα εξής:

1. Εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης / προσέλκυσης νέων επενδυτών, καθώς οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ολοένα και αυξάνονται, χωρίς αυτό να συνεπάγεται την απομάκρυνση της οικογένειας Πουλλαΐδη.
2. Κατά καιρούς εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από διάφορα πρόσωπα και τους τελευταίους μήνες υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από πλευράς υποψήφιου επενδυτή για αγορά μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας.
3. Τέθηκαν εξαρχής, οι παράμετροι για όλα όσα καθιστούν την Ανόρθωση κάτι περισσότερο από μια απλή ποδοσφαιρική εταιρεία.
4. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και τον υποψήφιο επενδυτή βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να προκύπτει μέχρι στιγμής οτιδήποτε ανακοινώσιμο.

Διαβεβαιώνουμε, ότι όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ώστε στο τέλος της χρονιάς να ζήσουμε ανάλογες στιγμές του περασμένου Μαΐου.

Επιπρόσθετα, δηλώνουμε ευθαρσώς πως πράττουμε τα δέοντα για τη διαφύλαξη τόσο των καλώς νοούμενων συμφερόντων της ομάδας μας και του σωματείου, όσο και της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Καλούμε λοιπόν, τον υπερήφανο κόσμο της Ανόρθωσης να κωφεύσει στα όσα θεωρητικά ή και ορισμένα εξ αυτών ανυπόστατα λέγονται ή γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Συστράτευση! Όλοι μαζί, απερίσπαστοι, να δώσουμε τους τελικούς που μας απομένουν.

Σχετικά Νέα