Ο έλεγχος των διεθνών

Ο έλεγχος των διεθνών

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης(8/9) η παρουσία των 13 ποδοσφαιριστών μας που αυτές τις μέρες είχαν υποχρεώσεις με Εθνικές ομάδες για προκριματικές φάσεις των διοργανώσεων Ανδρών και Ελπίδων.

Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών της Κύπρου έξι συνολικά ποδοσφαιριστές μας ήταν στην κλήση του κ. Νίκου Κωστένογλου και οι περισσότεροι πήραν χρόνο συμμετοχής. Βασικός και Αρχηγός της ομάδας σε όλους τους αγώνες ο Κωστάκης Αρτυματάς έπαιξε συνολικά 225 λεπτά στα τρία επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του μουντιάλ. Ο ποδοσφαιριστής μας ξεπέρασε και τις 50 διεθνής συμμετοχές με την Ανδρών. Βασικός στον αγώνα με τη Μάλτα ο Δημήτρης Χριστοφή όπως και ο Μάριος Αντωνιάδης ενώ με τη Σλοβακία ξεκίνησε ο Ανδρέας Αβραάμ που επίσης έπαιξε ως αλλαγή με τη Ρωσία. Στον αγώνα με τη Σλοβακία αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Στην κλήση ήταν και ο Μιχάλης Ιωάννου.

Δυο ποδοσφαιριστές μας, Δανιήλ Παρούτης και Ανδρέας Χρυσοστόμου, ήταν στην κλήση της Ελπίδων για τους αγώνες με το Λίχτενσταιν. Ο Παρούτης έπαιξε και στα δυο παιχνίδια ως αλλαγή και είχε ένα γκολ, ενώ ο Χρυσοστόμου ήταν βασικός στο πρώτο.

Στην Νέων ο εκπρόσωπος της ομάδας μας Νικόλα Χατζημιτσής συμμετείχε σε δυο φιλικούς αγώνες με την Ελλάδα. Ως αλλαγή στον πρώτο και βασικός στον δεύτερο. Η Νέων θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2022 τον ερχόμενο Νοέμβριο. Αντίπαλοι της θα είναι η Ολλανδία, το Ισραήλ και η Μολδαβία. 

Βασικός στους δυο επίσημους αγώνες της Εθνικής Γεωργίας με Κόσοβο και Ισπανία ήταν ο Γκιόργκι Λόρια, με τη χώρα του να δέχεται ισάριθμες ήττες. Στην ενδεκάδα της Φινλανδίας κανονικά και ο Πάουλους Αραγιούρι με τους «Σουόμι» να κερδίζουν 1-0 το Καζακστάν και να χάνουν με 2-0 από τη Γαλλία στο Παρίσι. Μια συμμετοχή κόντρα στη Γερμανία για τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν ως βασικός ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Κάιλ Λάφερτι στη νίκη της Β. Ιρλανδίας με 4-1 επί της Λιθουανίας.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις υποχρεώσεις της ομάδας μας, μέχρι το ραντεβού του Οκτωβρίου.

Σχετικά Νέα