Match Report: Ανόρθωση-ΑΕΚ

Match Report: Ανόρθωση-ΑΕΚ

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 η ομάδα μας, αφού απέναντι στην ΑΕΚ υστερήσαμε σε απόδοση και χάσαμε 2-0.

Το σκορ διαμορφώθηκε από δυο γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας παρέμεινε στους 57 βαθμούς και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Πλέον απομένει μια αγωνιστική υποχρέωση για το φινάλε της σεζόν, ο τελικός κυπέλλου στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (15/5, 20:30).

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι (46′ Μαργκάσα), Αμπαρτζουμιάν (34′ Χουσμπάουερ), Καλτσάς, Βργκοτς, Κβιλιτάια (46′ Μανιάς), Ρισβάνης, Κορρέα, Χριστοφή (46′ Ελουντού, 76′ Πηλέας)

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Φαίνεται και πνευματικά και σωματικά δεν ήμασταν στο σημερινό παιχνίδι και αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί ο τελικός είναι σε μια βδομάδα. Σίγουρα, το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία. Σε όλη τη χρονιά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Σήμερα έλειπαν οι παίκτες που μπορούσαν αν κάνουν τη διαφορά. Μας μένουν έξι μέρες μέχρι τον τελικό και όλη η προσοχή μας είναι σε αυτό το παιχνίδι».

Στατιστικά:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΕΚ
Τελικές 3 13
Στον στόχο 2 7
Αποκρούσεις 5 2
Φάουλ 10 12
Κίτρινες
Κόκκινες
Οφσάιντ
Κόρνερ 4 7
Κατοχή 47% 53%

 

Στιγμιότυπα

Σχετικά Νέα