Match Report: Ανόρθωση-ΑΕΛ

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα δέχθηκε η ομάδα μας στον αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 και παραμένει χωρίς νίκη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα ήταν αρνητικό καθώς η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 11’ με τον Μαέ και παρά την προσπάθεια για να ισοφαρίσουμε, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 43’. Τελικά όμως, ένα γκολ δείγμα της μεγάλης κλάσης του Γκιόργκι Κβιλιτάϊα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφερε τη μείωση του σκορ.

Σημειώνεται πως στο 9’ ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποχώρησε τραυματίας ενώ για τον ίδιο λόγο βγήκαν οι Μπράνκο Βργκοτς και Τορνίκε Οκριασβίλι. Στην επανάληψη η Ανόρθωση ήταν καλύτερη, πάλεψε για την ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες για να την πετύχει με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μανιά αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Σύνθεση Ανόρθωσης:

Λόρια, Γκαλίτσιος (9′ Αμπαρτζουμιάν), Κ. Αρτυματάς, Βργκοτς (46′ Κορρέα), Κορέια, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ (73′ Μανιάς), Μαργκάσα (63′ Μίχα), Καλτσάς, Οκριασβίλι (73′ Μπουσουλάτζιτς), Κβιλιτάια.

Δηλώσεις:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αναγκάζομαι να πω ότι κάνοντας τόσα πολλά χάνεις. Με την απόδοση που είχαμε έπρεπε να κερδίσουμε και τα δύο. Είχαμε ευκαιρίες πολύ καλές, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο γιατί πρσοπαθήσαμε πολύ. Χρειάζεσαι και τύχη, εμείς όχι μόνο δεν την είχαμε αλλά ήμασταν και άτυχοι και δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό. Βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσαν. Δύο φορές πέρασαν και μας έβαλαν δύο γκολ. Μας προβληματίζει η αμυντική λετουργία της ομάδας. Είχαμε δύο στόχους, ρεαλιστικά τώρα ο στόχος μας είναι το κύπελλο. Δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι στα δύσκολα βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο. Εμείς μπορούμε να νιώθουμε μόνο περηφάνια. Για να κερδίσεις χρειάζεσαι τύχη. Αξίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχουμε σήμερα. Δεν σημαίνει ότι θα διαχωρίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο η τύχη αλλά και η τελική πάσα, η ποιότητα».

Μιχάλης Μανιάς: «Θεωρώ ότι πως την αρχή δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι, δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ αλλά μετά στη συνέχεια προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Το μόνο που έχω να πω είναι συγνώμη στον κόσμο και συνεχίζουμε. Έχουμε δυο απρόσμενες ήττες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να σηκώσουμε κεφάλι».

Στατιστικά

Κατηγορία Ανόρθωση ΑΕΛ
Τελικές 7 2
Στον στόχο 4 2
Αποκρούσεις 0 2
Φάουλ 16 12
Κίτρινες 1 1
Κόκκινες 0 0
Οφσάιντ 4 0
Κόρνερ 5 1
Κατοχή 58% 42%

 

Σχετικά Νέα