Ανακοίνωση σχετικά με αγώνα Κ-21

Βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να τοποθετηθεί σχετικά με τον αγώνα Κάτω των 21, ΑΕΖ-Ανόρθωσις, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι στον εν λόγω αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες της ομάδας Κ-21, η Ανόρθωσις χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές ηλικίας 18 ετών και κάτω, με πολλούς αυτούς να είναι 17 ή και 16 ετών. Έστω και αν αυτό δεν φέρνει τα ποθητά αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα – δηλαδή τη νίκη σε κάθε αγώνα – μακροπρόθεσμα θεωρούμε πως εξυπηρετεί τον σκοπό ύπαρξης των ομάδων Κ-21 και την διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Μοναδική εξαίρεση, ήταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ-21, Μάθιου Βαλβέδρ, ο οποίος αγωνίστηκε λόγω αδυναμίας του θεωρούμενου ως βασικού τερματοφύλακα της συγκεκριμένης ομάδας και μη ύπαρξης άλλου αναπληρωματικού.

Το πως επιλέγουν να αγωνίζονται οι αντίπαλοί μας και εάν χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, δεν είναι κάτι που μας αφορά ή μας ενδιαφέρει, συνεπώς δεν το σχολιάζουμε. Το μοναδικό σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι πως για πρώτη φορά στα τελευταία τρία χρόνια που κινηματογραφούμε τους αγώνες για σκοπούς τακτικής ανάλυσης, κάτι τέτοιο δεν μας επετράπη από την γηπεδούχο.

Επιπλέον, θεωρούμε παράλογο και αντιδεοντολογικό, αγώνες των εφηβικών ομάδων να συμπεριλαμβάνονται στο στοίχημα. Κάτι για το οποίο έχουμε ήδη διαμαρτυρηθεί εντονότατα στην Ομοσπονδία.

Τέλος, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οποιαδήποτε δημοσιεύματα προσπαθούν να δυσφημίσουν στελέχη και προσωπικό του Συλλόγου μας, το οποίο απλά κάνει τη δουλειά του και μάλιστα δεν ήταν καν στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού την ίδια ώρα είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και στη Λευκωσία, θα αντιμετωπιστούν με επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

Σχετικά Νέα