Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Ολίσθηση μιας βδομάδας

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο, ο οποίος σε διάστημα λίγων ωρών εξήντλησε τα εισιτήρια του επερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα.

Ευχαριστούμε θερμά, και τις χιλιάδες των φίλων μας που εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό. Σίγουρα, αυτό δεν αποτελεί ευθύνη της Ανόρθωσης. Πάγια θέση μας, είναι ότι τα παιχνίδια διεξάγονται για τον κόσμο και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους να τα παρακολουθούν από το γήπεδο, πάντοτε με κύριο γνώμονα την ασφάλειά τους.

Επιπλέον, θεωρούμε ότι εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα ασφαλούς παρακολούθησης των αγώνων από την καλύτερη οπτική γωνία, αυτό πρέπει να επιδιώκεται και να επιτυγχάνεται. Οι φίλαθλοι πληρώνουν ένα προϊόν και απαιτούν να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Ας μην τους διώξουμε από τα γήπεδα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης, έχει αποφασίσει όπως μην χρησιμοποιήσει τον χώρο επισήμων και παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την εξέδρα, μαζί με τον κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση, η Ανόρθωσις θεωρεί ότι τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και ειδικά αυτά που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, πρέπει να είναι γιορτή για τον αθλητισμό και τις ομάδες μας και όχι συγκρουσιακές πλατφόρμες. Γι’ αυτό, καλούμε τους φίλους και οπαδούς μας που θα παρευρεθούν τόσο στην αναμέτρηση της Κυριακής όσο και σε κάθε αγώνα, να διατηρούν τη ψυχραιμία τους, να μην απαντούν στις όποιες προκλήσεις συναντούν και να στηρίξουν την ποδοσφαιρική μας ομάδα με όλη τους τη δύναμη!

Σχετικά Νέα