Καλή επιτυχία σε πετόσφαιρα και φούτσαλ

Βιβλίο Ιστορίας Συλλόγου

Δυο σημαντικές αναμετρήσεις απόψε για τα τμήματα φούτσαλ και πετόσφαιρας του Συλλόγου μας. Και οι δυο ομάδες μας βρίσκονται στα ημιτελικά του κυπέλλου και δίνουν επαναληπτικό αγώνα με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αντίπαλος και στις δύο περιπτώσεις, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Οι φουτσαλιστές μας θέλουν να υπερασπιστούν το 4-3 του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση μέσα στο Λευκόθεο, απόψε στις 19:00. Οι μετακινήσεις οπαδών απαγορεύονται, έτσι ενημέρωση θα υπάρχει μέσα από τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πετοσφαιρική μας ομάδα καλείται απόψε στις 19:30 να ανατρέψει το 3-2 με το οποίο έχασε το πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια των παιχτών μας, αναμένεται να είναι οι φίλοι και οπαδοί της Μεγάλης Κυρίας που θα κατακλύσουν το Θεμιστόκλειο σπρώχνοντας την ομάδα προς τη νίκη. Η είσοδος έχει οριστεί μόλις στα €5 ενώ για παιδιά κάτω των 15 ετών θα είναι εντελώς δωρεάν.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα διεξαχθούν δυο αναμετρήσεις στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Σχετικά Νέα