Συνεργασία Ακαδημιών με Ιδιωτική Σχολή Forum

Δοκιμαστικά και Εγγραφές για το κλιμάκιο Λεμεσού/Πάφου των Ακαδημιών

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου «Ανόρθωσις Αμμοχώστου», έχουν προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με την Ιδιωτική Σχολή Forum  σε σχέση με την λειτουργία αθλητικού σχολείου που θα εντάξει η σχολή στο πρόγραμμά της από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Σχολή Forum θα οργανώσει εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της, ειδικά για τους αθλητές της Ανόρθωσης που επιθυμούν να εισέλθουν στο αθλητικό τμήμα της Σχολής, την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 μέχρι τις 19:00. Οι εξετάσεις αφορούν αποκλειστικά παιδιά που θα ξεκινήσουν την πρώτη γυμνασίου τον Σεπτέμβρη του 2015 και είναι γέννημα του 2003.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθούν πρακτικές εξετάσεις για ποδοσφαιριστές οι οποίες θα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Τεχνικοτακτικές Ασκήσεις
  • Ασκήσεις Φυσικής Ικανότητας
  • Ποδόσφαιρο – Δίτερμα

Παρακαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν να παρακαθίσουν στις εξετάσεις, να δηλώσουν συμμετοχή στη τμήμα Ακαδημιών στο 24821911 και στον κ. Χάρη Βούρα, Διοικητικό Λειτουργό Ακαδημιών μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 16:00.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, θα παραχωρήσει σε όσους αθλητές της (ποδοσφαίρου και πετόσφαιρας) πετύχουν τις εξετάσεις €500 για κάθε χρόνο φοίτησης τους. Η Σχολή έχει προχωρήσει επίσης σε συμφωνία με τον ΠΑΣΠ, ο οποίος θα παραχωρεί χορηγία €1200 ετησίως σε κάθε ποδοσφαιριστή που θα πετύχει στις εξετάσεις και θα ενταχθεί στο αθλητικό τμήμα. Το συνολικό οικονομικό όφελος για τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην σχολή Forum, θα είναι €1700 για κάθε χρόνο για περίοδο 6 ετών, σύνολο €10’200.

Η Σχολή βρίσκεται στο Πέρα Χωριό και δρομολογεί καθημερινά λεωφορείο προς και από τις πόλεις Λάρνακα & Λευκωσία.

Σχετικά Νέα