Νίκη ουσίας και ψυχολογίας

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επανήλθε η ομάδα μας, καταβάλλοντας το εμπόδιο του Ερμή Αραδίππου με 3-1 μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, για τη δεύτερη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Η Ανόρθωσις, που σχημάτισε αποστολή μετά δυσκολίας λόγω των πολλών απουσιών, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απώλεσε μια – δυο καλές ευκαιρίες. Μόλις στο 13′, ο Εντέ μπήκε όμορφα από πλάγια στην περιοχή, άφησε στον αρχηγό Χρίστο Μαραγκό, ο οποίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής.

Δυο λεπτά αργότερα, μακρινή μπαλιά του Μαραγκού είχε αποδέκτη τον Γκονζάλβες που βγήκε μόνος, φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, προτίμησε όμως να αφήσει για τον Μακρή που διπλασίασε το προβάδισμα της Μεγάλης Κυρίας. Είναι το 10ο γκολ του νεαρού Κύπριου διεθνούς επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Γκονζάλβες άφησε για το Λαΐφη, ο οποίος αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή δοκίμασε το πόδι του, βάζοντας και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την κούραση να είναι εμφανής στα πόδια κάποιων εκ των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι είχαν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα. Εκμεταλλευόμενος αυτό, ο Ερμής κατόρθωσε να σκοράρει στο 81′ με τον Ονίλο, για το τελικό 3-1.

Με τη νίκη της, η Ανόρθωσις ανέβηκε στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα με 41 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια και πάλι εντός έδρας, την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 16:00.

Κίτρινες/Κόκκινες: Μαραγκός, Άντιτς / –

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Άντιτς, Δημητρίου (70′ Οικονόμου), Χόλγκερσον, Σεράν, Μαραγκός, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια (84′ Ανδρέου), Μακρής, Εντέ (Κωνσταντίνου Π.), Γκονζάλβες

Σχετικά Νέα