Λύτρωση στο φινάλε (φωτογραφίες)

Λύτρωση στο φινάλε (φωτογραφίες)

Πραγματικό ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στις δυο ομάδες τις Αμμοχώστου, με τη Μεγάλη Κυρία να παίρνει το τρίποντο στις καθυστερήσεις – αφού έχασε απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος – χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.

Η Ανόρθωση δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, με τη Νέα Σαλαμίνα να πιέζει έντονα και να δημιουργεί κάποιες καλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες, οι οποίες ωστόσο σταμάτησαν στον Τόμας Καμίνσκι και την αμυντική του γραμμή. Παρ’ ότι είχε και η ομάδα μας τις ευκαιρίες της μετά το 20λεπτο, το ημίχρονο τελείωσε δίχως να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη η Ανόρθωσις κατέβηκε πιο αποφασισμένη να πάρει τον αγώνα και ενέτεινε την πίεση προς τους ερυθρόλευκους. Η αριθμητική υπεροχή στο τελευταίο ημίωρο έκανε την κατοχή μας να μοιάζει ακόμα πιο συντριπτική, με το γκολ να φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να έρθει. Παρά τις πολλές και κλασσικές ευκαιρίες που χάσαμε ωστόσο μπροστά στο αντίπαλο γκολπόστ, ο δείκτης του σκορ έμοιαζε «κολλημένος» στο 0-0. Μέχρι την φάση στο δεύτερο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, όταν ο Νούχου βρήκε με μπαλιά τον Λαΐφη στην γραμμή της περιοχής, με τον νεαρό Κύπριο να γυρίζει υποδειγματικά προς την εστία και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με το αριστερό.

Με το νέο τρίποντο, η Ανόρθωσις έφτασε τους 34 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Ανόρθωσις (Άντρε Πάους): Καμίνσκι, Χόλγκερσον, Μάκος, Δημητρίου, Νούχου, Μαϊσουράτζε, Λαΐφης, Μακρής (90′ Μαραγκός), Κάλβο, Αβραάμ (76′ Γκαρσία), Γκονζάλβες (90′ Αμπουρτζάνια)

Σχετικά Νέα