Άπαντες στο «Παπαδόπουλος»!

Στην μπουτίκ για ψώνια και πόστερ της ομάδας

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει στον αυριανό (16:00) αγώνα η ομάδα μας, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απέναντι στην ΑΕΛ.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Άντρε Πάους ανακοίνωσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ότι βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων και των τραυματιών αλλά και των τιμωρημένων, με μοναδικό στόχο όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη και το τρίποντο.

Συμπαραστάτη μας αναμένουμε ότι θα έχουμε και τον μεγάλο, γαλανόλευκο, Ανορθωσιάτικο κόσμο, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς στέκεται δίπλα στην ομάδα, την υποστηρίζει και την προστατεύει με κάθε τρόπο. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με την προσφορά υπό μορφή πακέτου των ήδη μειωμένων τιμών για τα τρία επόμενα παιχνίδια – ΑΕΛ (18/1/15 16:00), Διγενή Βορόκλινης (28/1/2015 17:00) και Νέα Σαλαμίνα (1/2/2015 16:00) – στα €20 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €3 τα παιδικά για τα τρία παιχνίδια!

Στα εκδοτήρια του Σταδίου – που θα ανοίξουν στις 14:30 όπως και οι είσοδοι – θα διατίθενται τα πακέτα μέχρι εξαντλήσεως όπως και μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα στην τιμή των €10 τα κανονικά, €5 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά.

Συστήνουμε όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, αγοράσετε έγκαιρα τα εισιτήρια σας είτε από τα σημεία προπώλησης, είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σχετικά Νέα