Το πανευρωπαϊκό συνέδριο του EFDN στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Το πανευρωπαϊκό συνέδριο του EFDN στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το 3ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του European Football for Development Network (EFDN), θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο, στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2014.

Στόχος του δικτύου EFDN, είναι η προαγωγή της δύναμης της συνεργασίας που προσφέρει στους ανθρώπους το ποδόσφαιρο, ως ένα εργαλείο κοινωνικής προσφοράς. Ιδιαίτερα θέλουμε να βοηθήσουμε μέσα από το ποδόσφαιρο τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η κοινωνική ενσωμάτωση, η αγορά εργασίας και η δημιουργία ευκαιριών για τους Ευρωπαίους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους.

Ο Σύλλογος μας είναι από τα ιδρυτικά μέλη του EFDN μαζί με Συλλόγους όπως Manchester United, Feyenoord, Tottenham, Fulham και άλλους, ακριβώς διότι πιστεύουμε στην ανάγκη εμπλοκής μας στην κοινωνία όπου ζούμε και λειτουργούμε, μέσα από Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης, ώστε να προβάλουμε και να υλοποιήσουμε τις ανωτέρω ιδέες.

Το επόμενο διάστημα θα ανεβάσουμε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τη συμμετοχή μας στο EFDN. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του EFDN στο www.efdn.org.

Σχετικά Νέα