Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου στηρίζει την 6η Εβδομάδα Ασφαλούς παιχνιδιού

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου στηρίζει την 6η Εβδομάδα Ασφαλούς παιχνιδιού

Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας στηρίζει την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. Στα πλαίσια αυτά δημοσιεύουμε πληροφορίες από δελτίο τύπου της Αρχής με όλες τις λεπτομέρειες για τη δράση της.

Αναλυτικά:

«Για 6η συνεχή χρονιά, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, με στόχο την ενημέρωση των παικτών και του κοινού για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Η Εβδομάδα πραγματοποιείται φέτος με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε το παιχνίδι, παίξε με ασφάλεια», μεταξύ 9 και 15 Οκτωβρίου 2023. Η έναρξη της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού θα δοθεί με το 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν πολυεπίπεδες δράσεις όπως παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια.

Στόχος της ΕΑΣ είναι η ενημέρωση του κοινού για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να κρατήσει ασφαλή την ενασχόλησή του με τα τυχερά παιχνίδια, τα εργαλεία αυτοπροστασίας που έχει στη διάθεσή του ένας παίκτης, τους κινδύνους της προβληματικής ενασχόλησης και τις επιβλαβείς συνέπειες στην κοινωνία, καθώς επίσης με ποιους τρόπους μπορεί να αναζητήσει κάποιος βοήθεια και θεραπεία. Μέσα από την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, η Αρχή επιδιώκει να προβληματίσει το κοινό για τη σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια, με βασικό ζητούμενο να παραμείνει το παιχνίδι ευχάριστο, υγιές και ασφαλές. Η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και στην εμπλοκή και κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών στην δημιουργία ενός προστατευτικού περιβάλλοντος που να αποτρέπει προβληματικές συμπεριφορές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για το ασφαλές παιχνίδι μέσω της ιστοσελίδας www.safergambling.gov.cy, ενώ μπορούν να δουν το πρόγραμμα δράσεων της 6ης Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, μέσω της ιστοσελίδας www.sgw.cy

Απόλαυσε το παιχνίδι, παίξε με ασφάλεια»!

Σχετικά Νέα