Φιλική ήττα από Απόλλωνα

Φιλική ήττα από Απόλλωνα

Φιλική εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα μας στο Τσίρειο στάδιο.

Η Ανόρθωσις ξεκίνησε τον αγώνα με τους Βέγκα κάτω από τα δοκάρια, Σεράν και Τονούτσι στο κέντρο της άμυνας, Δημητρίου δεξιά και Νούχου αριστερά. Πιο μπροστά αγωνίστηκαν οι Μαΐσουράτζε, Λαΐφης και Αμπουρτζάνια. Από αριστερά στην επίθεση έπαιξε ο Αβραάμ, δεξιά ο Κάλβο και στην κορυφή ο Ιακοβένκο. Στη συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις, με τους Μαραγκό (Αμπουρτζάνια), Μακρή (Αβραάμ), Ανδρέου (Ιακοβένκο), Μάκο (Νούχου), Θεοδώρου (Κάλβο), Οικονόμου (Τονούτσι), Λοϊζίδη (Δημητρίου), και Βαλβέρδ (Βέγκα) να περνούν στον αγωνιστικό χώρο.

Παρότι η ομάδα βρίσκεται μόλις στο τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, με αρκετές ελλείψεις και τα πόδια των ποδοσφαιριστών βαριά από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις, εντούτοις έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο το έργο του κυρίου Πάους.

Ο Αμπουρτζάνια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην περόνη του ποδιού, μετά από κτύπημα από αντίπαλο. Οδηγήθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική, με τις ακτινογραφίες να μην δείχνουν εκ πρώτης όψεως κάτι ανησυχητικό. Περισσότερα για την κατάστασή του θα ξέρουμε μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις, αν και φαίνεται να μην είναι κάτι το ανησυχητικό.

Οι ποδοσφαιριστές μας μετά από το επίπονο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις Πλάτρες, θα απολαύσουν διήμερο ρεπό. Το Σάββατο επιστρέφουν στις προπονήσεις, αυτή τη φορά στη Λάρνακα, μέχρι τις 31 Ιουλίου, οπότε η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία.

Σχετικά Νέα