Άνετη επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίνας (στιγμιότυπα)

Με χατ-τρικ του Μιχάλη Μανιά και ένα τέρμα του Βργκοτς στο 78λεπτό, η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας με 4-1 και έφτασε τους 13 βαθμούς.

Εικόνα αγώνα:

Το σκορ άνοιξε ο Μανιάς από τα έντεκα βήματα στο 10ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα του με καρφωτή κεφαλιά στο 14ο λεπτό. Η Νέα Σαλαμίνα μείωσε στο 39′ σε 2-1, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στο 48ο λεπτό η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες, μετά και την αποβολή του Αμπαρτζουμιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν στοίχησε, καθώς μερικά λεπτά αργότερα ο Ελουντού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανιάς, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Βργκοτς, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 4-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Λόρια, Γκαλίτσιος, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ, Κορέια, Μανιάς (Κβιλιτάια 57′), Μίχα (Μαργκάσα 57′), Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Χουσμπάουερ, Ελουντού (Σελίν)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μανιάς: «Είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μου. Είχα καιρό να σκοράρω. Βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει σε μια δύσκολη έδρα.  Ούτε εγώ θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο γκολ. Είναι πολύ θετικό, μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω, να βοηθήσουμε όλοι για να φτάσουμε στους στόχους μας.

Εγώ πέρασα μια δύσκολη χρονιά πέρσι, προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα. Θέλω να σκοράρω και να βοηθώ. Πολύ σημαντικό που σκόραρα»

.

Σχετικά Νέα