Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών μας

Με τον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας (ισοπαλία με τα Σκόπια 1-1) το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρωθήκαν και οι τελευταίες υποχρεώσεις των διεθνών μας, με τους Λόρια, Νταουσβίλι και Κβιλιτάια να αγωνίζονται ως βασικοί. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Οκριασβίλι.

Με τον αγώνα απέναντι στην Λευκορωσία (8/10) ξεκίνησε αρχικά τις υποχρέωσεις της η Εθνική Γεωργία, επικρατώντας με 1-0 έπειτα από γκολ του Οκριασβίλι από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του στον τελικό με αντίπαλο τα Σκόπια για μια θέση που οδηγεί στο επερχόμενο Euro. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Λόρια και Οκριασβίλι στον συγκεκριμένο αγώνα, με τον Κβιλιτάια να μπαίνει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, πέρνοντας την θέση του Οκριασβίλι.

Ισόπαλο (2-2) έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Γεωργίας με την Αρμενία, με τον Οκριασβίλι να περνά ως αλλαγή στο 61ο λεπτό, δίνοντας 13 λεπτά αργότερα προβάδισμα στην ομάδα του. Ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι και ο Νταουσβίλι, αντικαθιστώντας τον Αμπουρτζάνια στο 76ο λεπτό.

Όσο αφορά την Εθνική Ανδρών, αρχικά γνώρισε την ήττα με 2-0 από το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League. Οι Χριστοφή και Κ. Αρτυματάς αγωνίστηκαν ως βασικοί, με τον πρώτο να φορά μάλιστα το περιβραχιόνιο και να έχει και ένα δοκάρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ως βασικοί αγωνίστηκαν και στο ισόπαλο 0-0 με το Αζερμπαϊτζαν οι δύο ποδοσφαιριστές μας, με τον Λοϊζου να αντικαθιστά τον Χριστοφή στο 69ο λεπτό.

Μια εκτός έδρας νίκη (2-1 επί της Λευκορωσίας) και μια εκτός έδρας ήττα (7-0 από την Ολλανδία) ήταν ο απολογισμός της Εθνικής Ελπίδων στο πλαίσιο του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Πηλέας και Κορρέα τόσο στον αγώνα με την Λευκορωσία όσο και με αυτό με την Ολλανδία, με τον Παρούτη να περνά ως αλλαγή στο δεύτερο παιχνίδι στο 32ο λεπτό.

Βασικός αγωνίστηκε τόσο στην νίκη της Εθνικής Ισραήλ (Κ21) επί του Μαυροβουνίου (2-1) ο Ασάφ Τζουρ όσο και στην ισοπαλία (1-1) με τα Σκόπια.

Σχετικά Νέα