Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι για την 12η αγωνιστική με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο γήπεδο «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ». Στον πάγκο της ομάδας μας κάθισε για πρώτη φορά ο νέος μας προπονητής κ. Μάουρο Καμορανέζι.
Η ομάδα μας έδειξε διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρξαν αξιόλογες ευκαιρίες και η μπάλα παιζόταν περισσότερο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και έτσι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ σε ένα κρίσιμα χρονικό σημείο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν με όρεξη και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Καλή φάση με τον Κίκο στο 63’ όπου ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε δύσκολη επέμβαση, ενώ καλή ευκαιρία είχε και ο Ίλιεφ στο 66’. Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής μας προχώρησε σε τριπλή αλλαγή με τους Κάργα, Σπόλιαριτς και Ίλιεφ να μπαίνουν στον αγώνα και κάπου εκεί άλλαξε το σύστημα της ομάδας μας και έγινε πιο δημιουργική. Τελικά στο 69’ ήρθε η ισοφάριση με τον Θεοδώρου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το μελέ στην άμυνα της Καρμιώτισσας, σκοράροντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στην συνέχεια η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά χωρίς να μπορέσει να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 86’ μετά από πάσα του Σπόλιαριτς, ο Χαραλάμπους στην προσπάθεια του να σουτάρει βρέθηκε στο έδαφος και με τους παίκτες μας να ζητούν πέναλτι. Ο διαιτητής άφησε ο παιχνίδι να συνεχιστεί αφού ούτε το VAR τον κάλεσε να ελέγξει την φάση. Το τελικό 1-1 είναι ένα αποτέλεσμα που φυσικά και δεν μας ικανοποιεί αλλά η ομάδα μας ήταν βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Η Καρμιώτισσα που είχε και 2 δοκάρια στον αγώνα, ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος και είχε τα δικά της πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι.
Με την νίκη αυτή η ομάδα μας έφτασε στους 15 βαθμούς και παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Ομόνοιας 29Μ στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 19:00.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους:
Ζίφκοβιτς, Αρτυματάς, Κίκο, Θεοδώρου (84′ Χαραλάμπους), Χρυσόπουλος, Κριχόβιακ, Λόπες, Σταμούλης (66′ Κάργας), Γκιούρτσο (66′ Σπόλιαριτς), Τεϊσέιρα, Χρυσοστόμου( 66′ Ίλιεφ).
Κίτρινες: Αρτυματάς, Σπόλιαριτς.