Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με David Gallego

Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με David Gallego

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή David Gallego. Μαζί του αποχωρεί και ο βοηθός προπονητή Oscar Suarez.

Ευχαριστούμε τον κ. Gallego για την προσφορά του στην ομάδα μας και την εργατικότητα που επέδειξε στους οκτώ μήνες παρουσίας του στον πάγκο της Ανόρθωσης. Του ευχόμαστε δε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Γραπτή δήλωση κ. David Gallego

«Αγαπητοί φίλαθλοι της Ανόρθωσης Αμμοχώστου,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας αποχαιρετίσω ως προπονητής αυτής της ιστορικής ομάδας. Από τότε που ήρθα το Καλοκαίρι του 2023, βίωσα την αμέριστη συμπαράστασή που μας δίνατε σε κάθε αγώνα μας. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που κατάφερα να επαναφέρω την περηφάνια στους ανθρώπους της Αμμοχώστου και τις αξίες που πρεσβεύουν οι απίστευτοι φίλαθλοί μας μέσα από την προσπάθεια, την αφοσίωση και τη συμπεριφορά των παικτών μας. Ήταν τιμή μου που είχα την ευθύνη να προπονήσω αυτή την ομάδα και να δουλέψω με ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Αποχωρώ δε, έχοντας βιώσει την εμπειρία της ιδιαίτερης φιλοξενίας σε αυτή τη φανταστική χώρα.

Μέσα στη σεζόν αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις με αποφασιστικότητα και στοχοπροσήλωση. Αν και η συνεργασία μας φτάνει στο τέλος της με ένα τρόπο μη επιθυμητό, αποδέχθηκα την απόφαση όπως αποχωρήσω σαν την καλύτερη λύση για να βοηθήσω το Σύλλογο να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για να πετύχει μεγάλα πράγματα όσο όλοι εσείς θα παραμένετε στο πλευρό της.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον καθένα από εσάς για την υποστήριξη και την ενέργεια που μου δίνατε. Εύχομαι στην ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και το Σύλλογο καλή τύχη στο μέλλον.

Με Εκτίμηση,
David Gallego».

Σχετικά Νέα