Ανακοίνωση Δ.Σ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Πρόσκληση σε εκλογική Γ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ

Η απόφαση της ΚΟΠ σε σχέση με τον ορισμό της έδρας του αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με την Ομόνοια 29Μ, όπως δημοσιοποιήθηκε μέσα από ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης(10/1), μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Θέτουμε εις γνώση του φίλαθλου κόσμου πως πριν την έκδοση της εν λόγω ανακοίνωσης, συγκεκριμένα στις 10:44, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, όπου του εξηγήθηκε για ακόμα μια φορά ο λόγος του κοινού αιτήματος που κατατέθηκε για αλλαγή έδρας του αγώνα, με δέσμευση του Προέδρου της ΚΟΠ να επανέλθει εντός μιας ώρας με την απόφαση τους αφού γίνει επικοινωνία του ιδίου με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Αντ’ αυτού είδαμε με έκπληξη να εκδίδεται ανακοίνωση από την Ομοσπονδία!

Σημειώθηκε δε πως δεν είναι αυτοσκοπός η διεξαγωγή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο που παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια, όπως για παράδειγμα το ΓΣΠ.

Ο κίνδυνος επεισοδίων είναι τεράστιος και εις γνώση τόσο της ΚΟΠ όσο και της Αστυνομίας.

Προειδοποιούμε πως αν ο αγώνας διεξαχθεί στο «Μακάρειο», ηθικός αυτουργός για ότι συμβεί θα είναι η ίδια η ΚΟΠ και το κάθε μέλους του Δ.Σ. της με την ανοχή της Αστυνομίας.

Σχετικά Νέα