Με τη στήριξη όλων, η Ανόρθωσις μπορεί να μεγαλουργήσει και πάλι!

Πρόσκληση σε εκλογική Γ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, όπως έχει πολλάκις αναφερθεί και δημόσια, διανύει μια μεταβατική περίοδο σε όλους τους τομείς προεξάρχοντος του οικονομικού.  Μεγαλύτερο ζήτημα οι οφειλές που συνδέονται με προηγούμενες ποδοσφαιρικές περιόδους και κυρίως η περσινή.

Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης του κόσμου της Ανόρθωσης αναφέρουμε πως μας έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA που αφορά στις εξής περιπτώσεις:

Ντάρκο Μίλανιτς, Μάρκο Παϊσίνιο, Σάσα Γκάιζερ και Βαραζντάτ Χάρογιαν.

Εξέλιξη την οποία και αναμέναμε και είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Μακροπρόθεσμα όμως, είναι απαραίτητη η στήριξη όλων ώστε το πλάνο πενταετίας που έχει εκπονηθεί να εφαρμοστεί και να πετύχει τη βασική του επιδίωξη: η Ανόρθωσις να επανέλθει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου ούσα υγιής και στο μέτρο του δυνατού αυτάρκης οικονομικά.

Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνουμε πως το Πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» προσαρμόζεται στο πλάνο αποπληρωμής των μελών και υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εγγραφή με 12 μηνιαίες δόσεις των €50. Διαθέσιμη η επιλογή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://anorthosisfc.com.cy/gine-symmetochos/forma-gine-symmetoxos/

Με τη στήριξη όλων, η Ανόρθωσις μπορεί να επανέλθει και να μεγαλουργήσει και πάλι!

Σχετικά Νέα