Οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας

Οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας

Διακοπή στα πρωταθλήματα αυτήν την εβδομάδα καθώς άνοιξε το πρώτο παράθυρο για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τη σεζόν 2023-24.

Η ομάδα μας έχει πέντε ποδοσφαιριστές της που πήραν κλήση από αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και  το επόμενο πενθήμερο θα έχουν υποχρεώσεις.

Ο πρώτος που αγωνίστηκε είναι ο Δημητριανός Τζουλίου, που κλήθηκε στην Κ19 για τους φιλικούς αγώνες της Κύπρου με την Αρμενία. Ο πρώτος έγινε την Τετάρτη(6/9) με τον ποδοσφαιριστή μας να μπαίνει αλλαγή στο 78’. Η Κύπρος επικράτησε με σκορ 3-1. Το Σάββατο(9/9) θα λάβει χώρα στη Γεροσκήπου και το δεύτερο φιλικό με τον ίδιο αντίπαλο.

Σειρά παίρνει ο Τσίκο Μπάνζα που έχει ένα κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τη Μαδαγασκάρη την Πέμπτη(7/9) στις 19:00. Σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζουν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού από τις 13/1 μέχρι τις 15/2 του 2024.

Η εβδομάδα κλείνει με τις υποχρεώσεις των Μιχάλη Ιωάννου, Μηνά Αντωνίου και Άντερσον Κορέϊα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2024 αγωνίζονται με την Σκωτία την Παρασκευή (8/9, 21:45) στην Κύπρο και την Τρίτη (12/9, 21:45) εκτός με την Ισπανία.

Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας!

Σχετικά Νέα