Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Πρόσκληση σε εκλογική Γ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ

Σε σχέση με τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (1/10, 19:00), ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας για τις ρυθμίσεις της Αστυνομίας για προσέλευση και αποχώρηση από το Στάδιο.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:15 και οι φίλαθλοι προτρέπονται να προσέλθουν νωρίς καθώς θα γίνεται διπλός έλεγχος στις εισόδους.

Στις εισόδους του Σταδίου θα υπάρχει έλεγχος για τη κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turn – stile) με έγκυρο εισιτήριο. Θα γίνεται επίσης ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια. Όσοι κατέχουν παιδικά εισιτήρια θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα η οποία μπορεί να τους ζητηθεί.

Στους οπαδούς της Ανόρθωσης παραχωρήθηκε η βόρεια κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η Είσοδος  Ν2  του Σταδίου. Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών της ομάδας μας προς και από το Στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν σε αυτό δια μέσου του αυτοκινητόδρομου {Α6} προς Πάφο, έξοδο προς Φράγμα Κούρρη και στη συνέχεια μέσω της οδού Παρθενώνος (1ο στρίψιμο δεξιά). Ακολούθως από τη 1η έξοδο {αριστερά} του νέου Κυκλικού Κόμβου, κατεύθυνση προς το γήπεδο. Οι φίλαθλοι της Ανορθωσης μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους .

Το σχεδιάγραμμα για προσέλευση, στάθμευση και αποχώρηση

Σχετικά Νέα