Ερχόμαστε έγκαιρα και χειροκροτούμε τον «Κολοσσό» μας!

Πρόσκληση σε εκλογική Γ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ

Σε σχέση με τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΠΟΕΛ (23/9, 20:30), για τον οποίο τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας για τα εξής:

  • Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Το κοινό καλείται όπως προσέλθει έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας καθώς θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους.
  • Στα 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί από την Ανόρθωση ο Τραϊανός Δέλλας για την προσφορά του. Εκείνη την ώρα θέλουμε τις εξέδρες κατάμεστες ώστε να λάβει το χειροκρότημα που του αξίζει.
  • Οι φίλαθλοι της ομάδας μας κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Παπανικολή και Ραφαήλ Σάντη, καθώς και τις παρόδους από τον Συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στην Ανατολική πλευρά του σταδίου. Η Λεωφ. Παπανικολή θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από την είσοδο του Νότιου χώρου στάθμευσης του σταδίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή της με τις οδούς Μαραθωβούνου και Λύσου Σανταμά, ενώ η οδός Λύσου Σανταμά θα είναι κλειστή πριν από τον κυκλικό κόμβο για όλα τα οχήματα μέχρι το τέλος του αγώνα και την πλήρη αποχώρηση όλων των οπαδών από το στάδιο.

Σχετικά Νέα