Η Intergaz στη χορηγική οικογένεια της Ανόρθωσης

Η Intergaz στη χορηγική οικογένεια της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Intergaz Ltd για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Intergaz Ltd στη μεγάλη χορηγική οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα αποδειχθεί ωφέλιμη και για τις δυο πλευρές.

Ποια είναι η Intergaz

H Intergaz Ltd, ιδρύθηκε το 1973 και παραμένει μια από τις κορυφαίες εταιρείες εισαγωγής, αποθήκευσης και διανομής Υγραερίου στην Κύπρο σε φιάλες και υγραέριο χύμα.

Με ιδιόκτητα δεξαμενόπλοια, προμηθεύουμε και εξυπηρετούμε περήφανα την Κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα εξειδικευόμαστε σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό υγραερίου παρέχοντας τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας.

Στα 50 χρόνια παρουσίας μας, εξυπηρετούμε σήμερα πάνω από 7000 εμπορικούς και οικιακούς πελάτες σε υγραέριο χύμα και δεκάδες χιλιάδες πελάτες σε υγραέριο εμφιαλωμένο σε κύλινδρα σε όλη την Κύπρο.

Η Intergaz είναι πιστοποιημένη με ISO 45001:2018 , ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 και λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, την ασφάλεια και υγεία στην εργασία και μεριμνά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των εργαζομένων της.

Τα τελευταία 3 χρόνια, έχουμε επεκταθεί στον τομέα των κλιματιστικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων ώστε να είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις για όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Στόχος μας είναι να είμαστε πάντοτε η πρώτη επιλογή του καταναλωτή σε θέματα υγραερίου, κλιματισμού και φωτοβολταϊκών συστημάτων με την αξιοπιστία του ονόματος της Intergaz Ltd!

Σχετικά Νέα