Gallego: «Πρώτος μας στόχος να κάνουμε τον κόσμο περήφανο» (vid+pic)

Gallego: «Πρώτος μας στόχος να κάνουμε τον κόσμο περήφανο» (vid+pic)

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στο «Α. Παπαδόπουλος», παρουσιάστηκε ο Προπονητής της ομάδας μας κ. David Gallego.

Αρχικά ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ανδρέας Σάντης καλωσόρισε το νέο τεχνικό και εξήγησε τα κριτήρια επιλογής του μέσα από μια μακρά διαδικασία που ακολουθήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Εξήγησε πως πρόθεση ήταν να έρθει ένας προπονητής που να έχει πάθος για αυτό που κάνει και δίψα για διάκριση. Επίσης ήταν βασικό κριτήριο να είναι της ίδιας φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού όπως αυτή που αρμόζει διαχρονικά στην Ανόρθωση.

Ο κ. Gallego απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον τρόπο παιχνιδιού του, τον εν εξελίξει προγραμματισμό της ομάδας και τις πρώτες γνώσεις του από την ομάδα μας και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Υποσχέθηκε να παρουσιάσει μια ομάδα με πάθος, που θα τα δίνει όλα για να κερδίζει κάθε παιχνίδι της και όπως είπε χαρακτηριστικά «να κάνει περήφανο τον κόσμο. Αν ο κόσμος πηγαίνει σπίτι του μετά τα παιχνίδια ικανοποιημένος, εμείς θα έχουμε πετύχει».

Δείτε σε βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Σχετικά Νέα