Διορισμός κ. Θεόδωρου Θεοδούλου στο Δ.Σ. ΚΟΠ

Τερματισμός συνεργασίας με Νεόφυτο Λάρκου και Σάββα Δαμιανού

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για την απόφασή της όπως προχωρήσει στο διορισμό του κ. Θεόδωρου Θεοδούλου στη θέση του εκπροσώπου της στο Δ.Σ. ΚΟΠ. Ευχόμαστε στον κ. Θεοδούλου κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Το βιογραφικό του κ. Θεοδούλου

Ο Θεόδωρος Θεοδούλου είναι Πρόεδρος του Kreston Global Audit Group και έχει την ευθύνη συντονισμού και εποπτείας όλου του ελεγκτικού τομέα της Kreston, ένα δίκτυο από 25,000 επαγγελματίες με 160 ελεγκτικούς οίκους σε 115 χώρες. Είναι δε συνέταιρος στην Kreston ITH Κύπρου και έχει πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας σε συμβουλευτικές και ελεγκτικές υπηρεσίες.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου (Νοέμβριος 2020-Μάιος 2022) και υπεύθυνος οικονομικού ελέγχου και UEFA FFP της εταιρείας για έξι χρόνια.

Διετέλεσε επίσης για 5 χρόνια μη εκτελεστικό μέλος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Επιτροπής για 3 χρόνια.

Είναι εγκεκριμένος ελεγκτής (chartered accountant) μέλος του ICAEW.  Απέκτησε εμπειρία εργαζόμενος αρχικά στην Moore Stephens Λονδίνου και είναι κάτοχος διπλώματος  στα χρηματοοικονομικά (Finance), Λογιστικής Διοίκησης (Accounting and Management) του Business School του Nottingham University.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί τον κ. Μιχάλη Ππεκρή που διετέλεσε για εννιά χρόνια εκπρόσωπος της ομάδας μας στο Δ.Σ. ΚΟΠ, για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Από την ανακοίνωση ανάληψης των καθηκόντων του στις 7 Ιουλίου 2014 και μέχρι σήμερα ο κ. Ππεκρής υπηρέτησε την Ομοσπονδία από διάφορα πόστα με τελευταίο αυτό του Προέδρου της επιτροπής Εθνικών ομάδων.

Σχετικά Νέα