Pre Game Ακρίτας-Ανόρθωσις

Pre Game Ακρίτας-Ανόρθωσις

Στην Πάφο και το «Στέλιος Κυριακίδης» θα βρει την Ανόρθωση η 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας (19/5, 19:00) θα επιδιώξει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.

Το τρέχον σερί είναι το καλύτερο για τη φετινή σεζόν ενώ στα αξιοσημείωτα και το γεγονός πως στα τελευταία έξι παιχνίδια μας έχουμε δεχθεί μόλις ένα γκολ. Από βαθμολογικής άποψης, η ομάδα μας είναι στην κορυφή του ομίλου της με 57 βαθμούς και χρειάζεται έναν ακόμα για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά.

Στον αντίποδα αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο που σε τρεις αγώνες φέτος δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Ιστορικά, είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίσαμε στα πλαίσια της πρώτης κατηγορίας και δεν καταγράψαμε ακόμα νίκη απέναντί της μαζί με την Ένωση Νέων Τραστ. Δεδομένου πως η ΕΝΤ ανέστειλε τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού της τμήματος από το 1938, το «επίτευγμα» του Ακρίτα είναι από τα πλέον ασυνήθιστα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Εισιτήρια διαθέσιμα μέσω του www.anotickets.com και από τις 17:00 σε εκδοτήρια στο γήπεδο.

Σχετικά Νέα