Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και δες το ντέρμπι από το γήπεδο!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και δες το ντέρμπι από το γήπεδο!

Την ευκαιρία να δουν από το νέο στάδιο Λεμεσού Αλφαμέγα τον αγώνα με τον Απόλλωνα (15/1, 19:00) στην πρώτη ιστορική επίσκεψη της Ανόρθωσης εκεί θα έχουν έξι κάτοχοι διαρκείας και blue&white card της ομάδας μας, που θα λάβουν μέρος στο σχετικό διαγωνισμό.

Στην ομάδα μας έχει επιβληθεί απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για αυτό το παιχνίδι και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο 40 άτομα που θα δηλωθούν μέσω λίστας στην ομοσπονδία. Ως ένδειξη εκτίμησης προς τους φιλάθλους μας, τα έξι από αυτά θα δοθούν σε κατόχους διαρκείας και blue&white card υπό τη μορφή τριών διπλών προσκλήσεων.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και είναι η εξής:

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και blue&white card 2022-23.

-Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 15:00 της Τρίτης(10/1) μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης (12/1). Θα κληρωθούν τρεις νικητές που θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ένα ακόμα άτομο για να έρθει στο παιχνίδι, νοουμένου ότι και το άλλο άτομο είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και blue&white card 2022-23. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από την ομάδα μας.

– Για να λάβετε μέρος συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων της ομάδας μας, www.anotickets.com και αφού επιλέξετε μια τυχαία θέση με μηδενικό κόστος συμπληρώστε το barcode του διαρκείας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας που θα σας ζητηθούν. Με την εικονική αγορά του εισιτηρίου, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση.

-Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του εισιτηρίου.

Σχετικά Νέα