Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και ζήσε το ντέρμπι από την εξέδρα

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και ζήσε το ντέρμπι από την εξέδρα

Ως ένδειξη ελάχιστης εκτίμησης προς τους οπαδούς μας, τον πιο σημαντικό μας παίκτη που δεν άφησε ποτέ μόνη την ομάδα, δίνουμε την ευκαιρία σε τέσσερις από εσάς να παρακολουθήσετε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από την εξέδρα του ΓΣΠ. Επίσης άλλοι 10 τυχεροί θα απολαύσουν τον αγώνα με μια XL πίτσα της επιλογής τους από την Pizza Hut να φτάνει στο σπίτι τους!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και είναι η εξής:

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και blue&white card 2022-23.

-Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 12:00 της Πέμπτης(15/12) μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12). Θα κληρωθούν δυο νικητές που θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ένα ακόμα άτομο για να έρθει στο παιχνίδι, νοουμένου ότι και το άλλο άτομο είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και blue&white card 2022-23. Οι νικητές, εισιτηρίου και πίτσας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από την ομάδα μας για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.

– Για να λάβετε μέρος συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων της ομάδας μας, www.anotickets.com και αφού επιλέξετε μια τυχαία θέση με μηδενικό κόστος συμπληρώστε το barcode του διαρκείας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας που θα σας ζητηθούν. Με την εικονική αγορά του εισιτηρίου, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση.

-Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του εισιτηρίου.

Σχετικά Νέα