Ανόρθωσις-Καρμιώτισσα: Οι αριθμοί του αγώνα

Ανόρθωσις-Καρμιώτισσα: Οι αριθμοί του αγώνα

Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του κυπριακού ποδοσφαίρου περιλαμβάνει εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα για την ομάδα μας, που με το παιχνίδι αυτό αποχαιρετάμε αγωνιστικά και το 2022. Μέσα από αριθμούς και στοιχεία θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Πρωτιά στους προπονητές

Είναι η πρώτη σεζόν με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για την Καρμιώτισσα, με την πρωτιά στο θέμα αλλαγών σε προπονητές να ξεχωρίζει. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ο τέταρτος διαφορετικός προπονητής που κοουτσάρει την ομάδα. Για τον Κύπριο τεχνικό είναι η δεύτερη ομάδα φέτος αφού ξεκίνησε με τον ΑΠΟΕΛ.

Σταθερή πορεία

Η Καρμιώτισσα έχει μαζέψει 15 βαθμούς στα μέχρι τώρα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και δείχνει σταθερή στα αποτελέσματά της αφού κερδίζει αγώνες με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους αλλά δεν τα έχει καταφέρει με όσους βρίσκονται στα ψηλά. Εξαίρεση η νίκη που πήρε επί του Άρη.

Αρνητικό σερί

Η παρούσα φόρμα του συλλόγου των Πάνω Πολεμιδιών είναι αρνητική, καθώς μετρά τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα ενώ με το κύπελλο είναι τέσσερις. Η δική μας ομάδα θα επιδιώξει να τερματίσει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη.

Συμμετοχές

Ο τερματοφύλακας Κνόμπλοχ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας που ξεκίνησε βασικός σε όλους τους αγώνες. Χούμποτσαν, Μαλόνε και Ελ Αλουχί οι τρεις που ξεκίνησαν στα 14 από τα 15. Στη δική μας ομάδα έσπασε το σερί του Μάρκο Παισίνιο ενώ Νινγκά και Σάμπο είναι οι δυο που αγωνίστηκαν σε όλα. Κάτι που τερματίζεται για τον Σάμπο αφού είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Σχετικά Νέα