Καρμιώτισσα-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντίπαλου και στατιστικά

Καρμιώτισσα-Ανόρθωσις: Ανάλυση αντίπαλου και στατιστικά

Τρίτη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, που αγωνίζεται στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» με την Καρμιώτισσα. Μέσα από ενδιαφέροντα στοιχεία και αριθμούς θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Χωρίς βαθμό

Η αντίπαλός μας έκανε ξεκίνημα με δυο ήττες στο πρωτάθλημα και αυτό τη φέρνει στην τελευταία θέση του πίνακα. Εξέλιξη που έφερε την αποχώρηση του προπονητή Ντούσαν Ούχριν και την επιλογή του συνεργάτη του Χρήστου Χαραλάμπους για να κατευθύνει την ομάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ο κ. Χαραλάμπους ήταν συνεργάτης και του Ντούσαν Κέρκες στην ΑΕΛ.

Φιλόδοξη με αρκετούς πρώην

Παρά το αρνητικό ξεκίνημα, η Καρμιώτισσα είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται φιλόδοξη κι έτοιμη να διεκδικήσει ψηλές θέσεις. Στο μεταγραφικό παζάρι απέκτησε συνολικά εφτά ποδοσφαιριστές με παρελθόν στην ομάδα μας, γεγονός που προσθέτει στο ενδιαφέρον του αγώνα. Τζόζεφ Χουσμπάουερ, Νίκος Καλτσάς, Ανδρέας Αβραάμ και Άντρις Νεοφύτου ήταν πέρσι στην Ανόρθωση ενώ Μανώλης Τζανακάκης, Γιώργος Οικονομίδης και Μίχαλ Ντούρις επίσης φόρεσαν τα «κυανόλευκα».

Σε τρία διαφορετικά γήπεδα

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που συνοδεύει την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, είναι πως ενώ ιδρύθηκε στη Λεμεσό από πρόσφυγες Αμμοχωστιανούς, δεν είχε ποτέ την έδρα της εκεί στην πρώτη κατηγορία. Την αντιμετωπίσαμε το 2016-17 στο ΓΣΖ, το 2020-21 στο «Στέλιος Κυριακίδης» και φέτος στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Μέχρι τώρα μετρούμε μα νίκη και μια ισοπαλία.

Οι οκτώ ίδιοι

Σε ότι αφορά στις συμμετοχές των ποδοσφαιριστών, οκτώ ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν βασικοί και στα δυο παιχνίδια της Καρμιώτισσας ως τώρα. Το αντίστοιχο νούμερο για την ομάδα μας είναι 10.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τράττου Λεόντιος

Σχετικά Νέα