Η Island Oil παραμένει συνοδοιπόρος της Ανόρθωσης!

Η Island Oil παραμένει συνοδοιπόρος της Ανόρθωσης!

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επέκταση και αναβάθμιση της χορηγικής συμφωνίας της με την εταιρεία Island Oil για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Το λογότυπο της εταιρείας θα εμφανίζεται στο μανίκι της φανέλας της πρώτης ομάδας και η συνεργασία αφορά και άλλα εμπορικά πεδία.

Ευχαριστούμε την εταιρεία για τη διαχρονική της στήριξη προς την ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα αποβεί επωφελής και για τις δυο πλευρές.

Η ανανέωση της συνεργασίας σφράγισε με μια φανέλα με το λογότυπο της εταιρείας που παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Ανδρέου στον κ. Σάββα Κουμή.

Μετά τις υπογραφές ο κ. Ανδρέου δήλωσε:

«Στην Island Oil δεν έχουμε βρει απλώς εξαιρετικούς συνεργάτες αλλά τολμώ να πω πως οι σχέσεις πλέον είναι και ανθρώπινες, φιλικές. Πίσω από τη συνεργασία αυτή κρύβεται ο πόθος για επιστροφή στην Αμμόχωστό μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την εταιρεία για την πολύπλευρη στήριξή της. Φέτος η χορηγία αναβαθμίστηκε και με το λογότυπο της Island Oil στις φανέλες μας φιλοδοξούμε να χαρούμε πολλές νίκες και επιτυχίες»

Με τη σειρά του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και ιδρυτής της Island Oil, Χρυσόστομος Παπαβασιλείου τόνισε πως: «Η υποστήριξη προς ένα ιστορικό σωματείο όπως η Ανόρθωση, εκτός από ικανοποίηση, μας ξυπνά και αισθήματα λαχτάρας. Όντας και εγώ ο ίδιος πρόσφυγας από χωριό της Αμμοχώστου, αυτή η χορηγία έχει ακόμα περισσότερη σημασία για εμάς. Λαχταρούμε τη μέρα που θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε αγώνα ποδοσφαίρου στην ελεύθερη μας πόλη.»

Ποια είναι η Island Oil

H Island Oil είναι μια δυναμική εταιρεία που ειδικεύεται στην πετρέλευση πλοίων και εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων. Ιδρύθηκε και εδρεύει στην Κύπρο εδώ και 30 χρόνια, και με γραφεία σε οκτώ χώρες, καθίσταται ένα σεβαστό όνομα στη διεθνή αγορά.

Σχετικά Νέα