Ανόρθωσις-Ακρίτας: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Ανόρθωσις-Ακρίτας: Ανάλυση αντιπάλου και στατιστικά

Επιστροφή στο «Α. Παπαδόπουλος» για την ομάδα μας που στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακας. Παιχνίδι με κάποια ιστορικότητα που θα αναλύσουμε στη συνέχεια, μαζί με την παράθεση ενδιαφερόντων στοιχείων.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Η ιστορικότητα του αγώνα έγκειται στο ό,τι για πρώτη φορά θα αναμετρηθούμε για αγώνα πρωταθλήματος με την Παφιακή ομάδα, αλλά δεν είναι το πρώτο επίσημο ματς μαζί τους. Στις 5/12/2018 για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου τους αντιμετωπίσαμε στο «Στέλιος Κυριακίδης» και κερδίσαμε 7-0. Πράνιτς 2, Σίλντενφελντ, Ντούρις 2, Κατσαράβα 2 σημείωσαν τα γκολ μας. Θυμηθείτε τα:

https://youtu.be/0fWpzQtWKMw

Ακρίτας ο όγδοος Πάφιος

Η προϊστορία μας με ομάδες της επαρχίας Πάφου πάει πίσω στο 1966, όταν ο ΑΠΟΠ έγινε η πρώτη ομάδα από εκεί που έπαιξε στην πρώτη κατηγορία. Στις 11/12/1966 παίξαμε στο Στάδιο ΓΣΚ και επικρατήσαμε 4-2. Δυο γκολ σημείωσε ο Κοκκινής και από ένα οι Ζάγκυλος και Αντωνάκης. Ο Ακρίτας είναι η όγδοη ομάδα από την Πάφο που παίζει πρώτη κατηγορία αφού πέραν του ΑΠΟΠ το κατάφεραν οι Ευαγόρας, Α.Ε.Π., Πάφος FC, ΑΠΟΠ/Κινύρας, Ατρόμητος Γεροσκήπου και Α.Ε.Κουκλιών.

Γερό ξεκίνημα

Όπως και αρκετές άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια, ο Ακρίτας έχει ξένους επενδυτές στη διοίκησή του και έχει φιλοδοξίες για να καταφέρει πράγματα. Ξεκίνησε με νίκη επί της Ομόνοιας την πορεία του, όμως ακολούθησαν δυο ήττες από Νέα Σαλαμίνα και Πάφο.

Blakcjack με άρωμα Σάμπα

Στα πλαίσια της αναδόμησης του ρόστερ, έκαναν 21 μεταγραφές με το γεγονός πως έξι εξ αυτών ήρθαν από τη Βραζιλία να ξεχωρίζει. Από άποψη βιογραφικού, ο Χάβι Εράθο των 90 συμμετοχών στη Λα Λίγκα σε Μπιλμπάο και Λεγανιές είναι μια κίνηση που κέρδισε τα βλέμματα.

Συμμετοχές

Οκτώ ποδοσφαιριστές ήταν βασικοί και στους τρεις αγώνες μέχρι τώρα, με τον Νταβίντ Μπαντία, γνώριμός μας από παρουσία σε ΑΕΚ και Εθνικό, να μην κάνει πολλές αλλαγές στο σχήμα του. Για τη δική μας ομάδα, εννιά ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν και στα τρία παιχνίδια.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα

Σχετικά Νέα