Κάρτα προνομίων «Blue & White»

Κάρτα προνομίων «Blue & White»

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει μια νέα κάρτα προνομίων για τον κόσμο της, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του με στόχο την επιβράβευση με ουσιαστικά οφέλη του πιο πιστού κοινού της Κύπρου. Η κάρτα «Blue & White» θα είναι μόνιμο αξεσουάρ του κάθε Ανορθωσιάτη και άμεσα συνδεδεμένη με τις αγορές που πραγματοποιεί σε σχέση με την ομάδα μας.

Μέσα από τις αγορές εισιτηρίων, διαρκείας και μεμονωμένων, αλλά και αγορές από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, ο κάτοχος της κάρτας θα μαζεύει πόντους που θα μπορεί να αξιοποιεί για:

-Προτεραιότητα σε εκτός έδρας αγώνες υψηλής ζήτησης και περιορισμένης διαθεσιμότητας. Θα δημοσιεύεται λίστα με τους δικαιούχους με βάση τους πόντους τους.

-Εξαργύρωση με δωροκουπόνια στην μπουτίκ.

– Πρόσβαση σε προϊόντα pre-order / pre-paid.

-Λήψη εκπτώσεων περιορισμένης διάρκειας από εταιρείες.

Πριν από κάθε επίσημο αγώνα θα δημοσιεύονται, στην ανακοίνωση της προπώλησης, οι πόντοι επιβράβευσης για όσους αγοράσουν εισιτήριο ενώ ήδη οι κάτοχοι διαρκείας έχουν πιστωθεί βαθμούς ανάλογα την κατηγορία του διαρκείας τους με την αρχή €1= 1 βαθμός. Η ίδια αρχή θα ισχύει και στις αγορές από την μπουτίκ.

Το κόστος της κάρτας ανέρχεται στα €10 ενώ για τους κατόχους διαρκείας 2022-23 η κάρτα διαρκείας θεωρείται αυτόματα και κάρτα «Blue & White». Για την πίστωση των πόντων ο κάτοχος δε θα χρειάζεται να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, θα γίνεται αυτόματα από το σύστημα.

Για όλες τις λεπτομέρειες και τα προνόμια: https://bit.ly/3CLgKoG 

Εναλλακτικά κατεβάστε εδώ:

BLUE&WHITE (1)

Σχετικά Νέα